Jarné TV tipy s audio description a skrytými titulkami

 Bezprostredne po predĺženom víkende spestrenom veľkonočnými sviatkami Vám prinášame nové tipy na rozmanité filmy a relácie s audio komentárom z našej dielne, ktoré budete môcť v najbližších dňoch sledovať. 

 Prvým z tipov je kultový krimi thriller zo 70. rokov minulého storočia Tri dni kondora. Pod taktovkou režiséra Sydneho Pollacka sa pred divákmi rozvinie príbeh mladého literárneho vedca (Robert Redford), ktorý v sídle CIA skúma možné úniky tajných informácií z rozviedky do beletristickej literatúry. Obyčajný výlet po desiatu do neďalekého bistra ale razantne zamieša kartami vedca i jeho kolegov z oddelenia a mladý literát sa razom prerodí v tajného agenta. Film Tri dni kondora si môžete pozrieť v piatok 22:4. od 22:05 na Jednotke.

 Ďalšou reláciou, ktorej sledovanie by sme Vám radi odporučili je dokumentárny film Tichý muž. Pod banálne znejúcim názvom sa ukrýva klenot - celovečerný dokument o životoch a tvorbe kapely Rolling Stones očami jej zakladajúceho člena Billa Wymana. Film je vytvorený za použitia originálnych materiálov, ktoré Wyman natáčal počas svojho pôsobenia v Rolling Stones a jeho zábery nás dostanú do inak nenahliadnuteľných zakulisí a bizarných situácií v podaní rockových legiend. Dokumentárny film Tichý muž môžete pozerať v piatok 29.4. od 22:05 na Dvojke.

 Posledným z našich aktuálnych tipov je relácia Paralympijský magazín v utorok 26.4. od 17:20 na kanáli Šport. V magazíne uvidíte reportáže, novinky a zaujímavosti z tohtoročných zimných hier, ktoré boli jedny z medailovo najúspešnejších v histórii samostatnej Slovenskej republiky. 

Všetky spomínané programy môžete sledovať spolu s audio komentárom a skrytými titulkami z našej dielne.