Biela pastelka oslavuje dospelosť

Počuli ste už o slovenskej Bielej pastelke? Táto verejná zbierka, organizovaná občianskym združením Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska v tomto čase oslavuje svoje 18. narodeniny!
Ako každému oslávencovi, radujúcemu sa z prekročenia prahu dospelosti, aj Bielej pastelke sa rozhodlo blahoželať nemálo gratulantov. Spolu so známymi osobnosťami z televíznych obrazoviek či vrcholovými športovcami z radov nevidiacich a slabozrakých sme sa aj my rozhodli Bielej pastelke zablahoželať. A tu je naše prianie:

Milá Biela pastelka, 
v mene celej spoločnosti Teledata, s.r.o. Ti blahoželáme k ďalšiemu úspešnému roku, v ktorom si pomohla slovenským nevidiacim, slabozrakým a ich blízkym k spríjemneniu života, dosiahnutiu vzdialeného cieľa a začleneniu sa do bežného života. V mene všetkých našich kolegov Ti, milá Pastelka, prajeme, aby sa k Tebe pripojili čo najštedrejší darcovia, a to v čo najvyšších počtoch :) 

Ak by ste aj Vy chceli podporiť finančnú zbierku Bielej pastelky s už 18-ročnou tradíciou, môžete tak urobiť mnohými spôsobmi, popísanými na webových stránkach Bielej pastelky TU.

39985346_1893723547362261_2794259457389887488_njpg