Letné prázdniny s olympiádou

Moderné Olympijské hry si v ľudskej spoločnosti držia svoju tradíciu už od roku 1896, s výnimkami vojnových čias. Každý rok, kedy sa táto celosvetová športová udalosť koná, je preto sviatkom a mnohí z nás sa na jej sledovanie veľmi tešia. 
Máme preto obrovskú radosť, že tento rok sme mohli byť súčasťou procesu sprístupnenia Olympijských hier v Paríži pre divákov so sluchovým znevýhodnením. Pomocou speech-to-text technológie spolu s ďalšími spoločnosťami prinášame live skryté titulky ku najrôznejším olympijským disciplínam a nevynechali sme ani epochálnu úvodnú a záverečnú ceremóniu. Olympijské hry so skrytými titulkami od Teledata i ďalších spoločností ste mohli sledovať na kanáli :ŠPORT verejnoprávnej televízii.
Ďalšia udalosť, na ktorú sa už teraz veľmi tešíme, je tohtoročné vydanie medzinárodného festivalu dokumentárnych filmov Jeden svet v Bratislave. Jeho okrúhly 25.ročník sa bude konať 18.-27. októbra a my už teraz môžme prezradiť, že sa budeme podieľať na tvorbe doplnkových služieb pre znevýhodnených divákov. Pre viac informácií sledujte naše stránky, kde sa zanedlho dozviete, aké filmy tento rok obdržia audio komentár s naším podpisom. Tešíme sa!


Jeden-svet-FB-Cover-1-scaledjpeg

Popis obrázka: Logo festivalu Jeden svet 2024. Zľava doprava sa zavíja ako slimačia ulita pás textu s dátumom konania 18-27.10.2024 Bratislava Jeden svet. Text je obklopený poľom, ktorý ako dúha mení farbu od svetloružovej cez čiernu, modrú, zelenú, žltú, po oranžovočervenú.