Prajeme Vám krásne sviatky a šťastný vstup do nového roka!

Rok 2023 sa chýli ku koncu a mnohí z nás už doslova odpočítavajú hodiny zostávajúce do uvoľnenia a pohody, ktoré prinesú vianočné sviatky. My v spoločnosti Teledata sme sa už začiatkom decembra zišli pri spoločnom stole a užili si sviatočnú atmosféru aj s večierkom a darčekmi.
Pre Vás, našich divákov a priaznivcov, máme aspoň drobný darček v podobe tipov na vianočný program, ku ktorému sme pripravili audio description. 

V piatok 22.12. od 18:00 na Jednotke môžete sledovať rozprávku Husia princezná od bratov Grimmovcov zo série Najkrajšie rozprávky. Jej príbeh nás zavedie do krajiny smútku, kde je zakázaný smiech. Princezná Polly sa proti tomuto pravidlu previní a vo vyhnanstve stretne dobrodruha, s ktorým spoločne dostanú šancu ku zmene.

V utorok 26.12. od 12:25 na Jednotke uvidíte rozprávku Trasorítka, druhú zo série Najkrajšie rozprávky. V tej sa nám predstaví dvojica sestier, z ktorých sa každá svojským spôsobom ocitne v blízkosti Philipa, trochu bláznivého princa so záľubou vo vede a rastlinách. 

Na záver tohto roka Vám, váženi diváci, čitatelia a priatelia, prajeme čo najpokojnejšie, najhrejivejšie a láskou naplnené dni. Veľa dobrej nálady a pevné zdravie nielen pri vstupe do nového roka, ale aj po celé jeho trvanie. Tešíme sa na Vašu pozornosť a stretnutia s Vami aj v roku končiacom číslicou 24!



20231204_205938jpeg
Popis obrázka: Na fotografii pózuje 22 kolegov a kolegýň zo spoločnosti Teledata medzi dvomi stolmi obloženými sviatočným pohostením. Nad hlavami im svietia tri lampičky s teplým svetlom.