Prajeme Vám krásny adventný čas a pokojné sviatky

Adventný čas je už v plnom prúde, čo pre mnohých z nás znamená vrcholenie horúčkovitých príprav na vianočné sviatky a koniec roka. Mierny zhon často zasiahne nielen naše rodinné kruhy, ale aj pracovné prostredie, kde sa doťahuje, uzatvára, no i chystá na nové úlohy do ďalšieho roka. K tomuto obdobiu v našej spoločnosti neoddeliteľne patrí aj spoločné stretnutie všetkých kolegov na slávnostnej večeri, ktoré sme nedávno mohli konečne zažiť po dlhšej pandemickej pauze.

Na predvianočnom večierku Teledata sme si tento rok užili stretnutia po dlhom čase či po návrate z rodičovských dovoleniek, odovzdali si drobné darčeky či súťažili o odmeny z ríše starostlivosti o seba či športových aktivít.

Vám, vážení čitetelia a diváci, by sme radi popriali do nadchádzajúceho obdobia čo najpokojnejšiu atmosféru, bohatú nádielku splnených snov a čo najviac lásky a blízkosti v spoločnosti Vašich milovaných. K tomu veselý a energický štart nastávajúceho nového roka 2023!

1906727257-hugejpeg
Na obrázku si štrngá štvorica ľudí vysokými sklenenými pohárikmi so šumivým nápojom. Za nimi sa rozmazane rysuje vianočný stromček a sviatočný stôl s bielym obrusom.