Televízne tipy Teledata na druhý marcový týždeň

Druhý marcový týždeň sa pomaly preklápa do tej lepšej, voľnejšej polovičky a my pre Vás máme opäť niekoľko televíznych tipov, obsahujúcich titulky či audio komentár z našej dielne.

Ústredným bodom celoslovenského spoločenského diania sú tento týždeň bezpochyby voľby prezidenta. Naše kolegyne a kolegovia pri tejto dôležitej príležitosti vytvárajú skryté titulky k volebným debatám naživo, simultánne.
Odporúčame Vám sledovať Jednotku RTVS už dnes, 13.3. od 20:15, kde uvidíte diskusiu k prezidentským voľbám. V deň konania prvého volebného kola, v sobotu 16.3. potom sledujte Štúdio prvé kolo - volebná noc na Jednotke od 21:40.

Naším ďalším tipom je relácia Cesta, program RTVS dokumentujúci rôzne organizácie, pomáhajúce spoluobčanom so zdravotným znevýhodnením.
Reláciu môžete sledovať v sobotu 16.3. od 11:50 na Dvojke, s audio komentárom od našej kolegyne Aleny Parovej.

V nedeľu 17.3. od 20:30 si na Jednotke môžete pozrieť 10. časť obľúbeného českého komediálneho krimiseriálu Strážmajster Topinka, nadväzujúceho na sériu Doktor Martin. Audio komentár k tomuto programu vytvorila naša kolegyňa Adriana Geričová.

3lYgprezidentske_volby_2019_jpgjpg