Košický seminár o audio description

Dovolenková i uhorková sezóna je síce v plnom prúde, no v našej spoločnosti skrátka neradi zaháľame. Po dvoch nedávnych spoločensko-pracovných stretnutiach tvorcov audiopopisu s príjemcami tejto služby sa nám podarilo pridať ďalšiu zastávku "turné" s témou AD, tentoraz ešte východnejšie, v malebných Košiciach. 
Kolegovia z bratislavskej redakcie i tvorcovia AD sídliaci v okolí Košíc sa stretli s členmi a klientmi košickej Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska, kde sa spoločne venovali rozboru hotových diel, prebrali pripomienky k tvorbe ako takej, no venovali sa aj technickým zádrhelom na strane príjemcov audio popisu v televíznom vysielaní. S veľkou radosťou zo spoločného stretnutia odporúčame na prečítanie detailnejší report na stránkach ŮNSS (po prekliku TU) a tešíme sa na ďalšie pokračovanie vzájomného vzdelávania a rozvíjania sa!


logo_unssjpeg
Popis obrázka: Modré logo ÚNSS na bielom pozadí. Modrá linka tvorí dvomi voľnými ramienkami obrys v tvare oka a do kruhu zatočeným stredom tvar dúhovky.